SALUT

 

Un bon grup de professionals (pedagogs, educadors, metges…) fa temps que ens  dediquem a l’atenció de persones per ensenyar a millorar la gestió i el control del temps, de l’estrès i de les emocions en làmbit personal, familiar i professional.

És una tasca que desenvolupem professionalment i amb la qual hem ajudat molta gent a millorar en les seves perspectives personals gràcies a que els hi hem fet descobrir que l’única persona que els hi pot resoldre la seva situació… són elles mateixes.

Avui, davant la queixa de falta de temps per fer allò que cal, per l’estrès que produeix aquesta situació i per la falta de recursos propis per afrontar i conduir la vida emocional, estem ajudant moltes persones, tant en l’àmbit familiar com en el professional, a encarrilar bé aquestes situacions.

Si aprenem a administrar bé el nostre temps, si ens sabem adonar de quan estem davant un estressor i si podem encarrilar les nostres emocions de manera que les convertim sempre en positives, serem capaços de gestionar eficaçment el nostre dia: tindrem el temps ben distribuït per fer allò que hem de fer, resoldrem l’estrès que ens ha aparegut a mig matí, i convertirem en positiva l’emoció negativa que ens ha esclatat a mitja tarda.

És una realitat inqüestionable que si es millora el desenvolupament personal, millora la situació professional, les relacions conjugals i la convivència familiar. A la vegada és un antídot davant una possible crisi conjugal.

La nostra actuació va en la línia de: prevenir aquestes situacions, treballar la intel·ligència emocional, donar assessorament i orientació familiar, actuar en la conciliació familiar i fer tractament terapèutic si cal.

Els enllaços porten a una definició de cada concepte, al grup de professors que hi treballem, als programes i xerrades que impartim i a una tria de videos que poden il·lustrar el què diem.

aquests són els tres espais de la teva vida que has d’aprendre a gestionar

GESTIÓ PERSONAL

BARCELONA

BADALONA

GIRONA

IGUALADA

MANRESA

PALMA MALLORCA

SANT CUGAT VALLÈS

TARRAGONA

VALÈNCIA