ESPAI  d’ESPLAI

Però per tal de poder ajudar els demés no podem oblidar-nos de nosaltres mateixos. Això no va en contra del que he dit abans (oblidar-se d’un i pensar en els altres) i per tant no vol dir que tinguem de posar-nos per davant de tothom, sinó que hem de dedicar un xic del nostre temps a nosaltres mateixos per créixer, no quedar-nos endarrerits i poder ajudar millor els demés. Aquí et suggereixo tres camps:

Ja sabem que el més important per créixer interiorment és oblidar-se d’un mateix i pensar en el demés.  Això ens reporta, a més, felicitat. La felicitat està feta de molts moments que ens omplen, de molts moments que gaudim d’allò que estem fent. El secret de la felicitat no està en fer sempre el què es vol, sinó en voler sempre allò que s’ha de fer.

BIO

MÚSICA    LLIBRES    CINEMA

En els enllaços d’aquesta pàgina trobaràs títols que et podran agradar o no, que et podran sorprendre, que potser no hauràs pensat mai ni escoltar, ni llegir, ni veure, però si et decideixes a fer qualsevol d’aquestes acticvitats, segur que no et sentiràs defraudada.

La cultura que hem d’anar adquirint no s’aprèn veient totes les pel·lícules de la cartellera, ni llegint tots els premis literaris, ni escoltant tota la música que ens arrriba per la xarxa. Hi ha molta porqueria en tots aquesta camps i hem de saber triar per créixer.

Alguns enllaços seran per poder veure algun trailes de pel·licules, algun llibre o un album de música