SUPERAR LES DIFICULTATS

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827)beethoven.htmlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_1_link_0

La importància està en com s’afronta cada una d’aquestes situacions i de quina manera ens en sortim. Quedar-se quiet esperant que caigui no se sap què que resolgui la nostra situació a casa, a la feina o amb els amics és una imprudència que pot tenir resultats negatius.

Al llarg de la història hi ha hagut moltes persones  que han superat les dificultats amb les que s’han topat. Ho han fet lluitant cada dia. No els ha estat fàcil, però sí que ho han fet amb optimisme. I gràcies a elles gaudim de grans obres tant en els camps de la literatura, de l’art i de la música com en els de la ciència, de la tècnica i de l’enginyeria.

Res és fàcil. Res és de franc. Res es fa sol. Totes les coses fa falta que les faci alguna persona i que ho faci amb esperit de servei, pensant que d’altres podran gaudir del nostre treball. No fer-ho així comporta el fracàs, una vida inútil, una vida sense sentit.

Aquí hi ha dos enllaços que podeu clicar per veure dos exemples de com la vida no fa les coses fàcils a les persones però com les persones, lluitant, les podem superar. ¿Us imagineu què hauria passat si tant Beethoven, amb la seva sordesa, com Steve Jobs, foragitat d’Apple, s’haguessin arrugat, no hagessin lluitat per allò que creien que valia la pena?

BIO

Situacions difícils que haguem de resoldre al llarg de la nostra vida n’hi haurà un munt. Una vida sense dificultats, una vida sense riscos, una vida sense sentit per viure-la, no és vida.